Saturday, 30 November 2013

Jemput Semua Like Page saye...

Assalamualaikum....

Fuhhh dah berhabuk blogger saye neh...Mak aiii lamanye tak update... Password pun dah hampir lupa..Hakhak..lawak tul.. Macam2 dah try seb baik last2 betul....Aiyakkk (tampar dahi sendiri).... Banyak makan semut




  saye neh....hahaha... itulah kalo dah banyak sangat akaun laman sosial jadi macam saye lah jawabnye... Saye nasihatkan lepas nie letak satu jew alamat email & pasword  untuk semua akaun...  Sekarang neh saye busy dok wat bisness banyak sangat tempahan... Alhamdulillah... Thanks untuk sape2 yang dah tempah...hope u all berpuas hati... 

Jemput semua ye sape yang baca entry nie  sape2 yang ada akaun facebook bley la "LIKE" page saye... Jangan risau tak da kena bayaran.... Kot2 ada yang berkenan nak cuci2 mata...  Untuk senangkan u all nak follow page saye, saye  dah sertakan link kat sini....Mana lah tau  ada page member yang bertuah dapat free cute pillow... So jemput2 like lah yea....

https://www.facebook.com/ierafeltcraft?ref=hl


Okey itu saje entry untuk kali nie.... Selamat Malam & Assalamualaikum.....





Ĭ