Sunday, 1 September 2013

Happy Sweet September

Assalamualaikum bloggers...

Dah lama tak update blog since busy siapkan order customer.. cewahh! bisnes woman la katakan..hahaha.. Bisness kecil2an utk  menambahkan pendapatan saye yang tak seberapa ni... Allah dah beri saye anugerah yg paling hebat dengan memiliki tangan yg  kreatif.. Ramai kawan2 kat tempat keja cakap saye ni kreatif.. Seyesly bukan nak belagak,tapi it is true peeps. Terima kasih untuk mak n ayah sebab da lahirkan saye.  Alhamdulillah bersyukur  atas segala nikmat Mu ya Allah..

Harini pejam celik, da 1hb September.. Alahai cepatnye masa berlalu.. da nak msuk ujung2 tahun dah.. sikit pun tak sedar.. Harap2 bulan nie rezeki datang lagi mencurah2.. Insya Allah...Ameen.. Asalkan saye tak berputus asa berusaha.. kan? kan?

Caiyok iera,you can do it!! ok lah itu aje entry yg paling simple untuk malam nie. Nak wish u all happy Sweet September.. Always take care.. See u again in next entry.. Daaa, Assalam..

Ĭ