Friday, 16 August 2013

Special Rewards untuk Kengkawan....


Hi Assalamualaikum bloggers,

Happy weekend semua, harini Iera begitu bermurah hati nak give  award untuk kengkawan yang sudi jadi followers blog Iera... Tak ada ape yang nak Iera bagi, so bagi award jew lah...Award comot2.. Yang penting ikhlas..kan?? Kan???. Hehehe...

So dipersilakan followers semua untuk ambik award nie sebagai tanda terima kasih Iera untuk korang.. Untuk bloggers yang suka kumpul award bley la jadi followers blog Iera ea....Hehehehe... So bila dah follow,secara automatik nya anda layak menerima award ini.... Ini semua bukan paksaan untuk anda menjadi followers Iera ea, hanya sebagai salah satu cara untuk Iera tambahkan bilangan followers untuk blog neh... So tak mau pikir2 negatif tau...


Okey....sila lah ambik......

Tak berapa nak cantik, hope korang suka ea...Tq


And this special award saye anugerahkan untuk tuan blog nie  Cik Kecik  sebab dia paling banyak bagi komen untuk setiap entry iera... Thanks dear.. Really appreciate it...


Hope u like it...

Oklah itu ajew untuk entry kali nie..Iera dah mengantok, esok sambung lagi.....Assalam.. 




1 comments :

Cik Kechik said...

waw waw waw!!! terime kasih berbanyak2..huhu terharu beno ni ha..cute comel!!

Ĭ