Wednesday, 14 August 2013

Mengupdate Blog via Mobile

Hello bloggers....

Harini nak cite kat u all,i mengupdate blog thru "mobile". canggeh kan teknologi skrg?sume guna hp jew. nk shoping,nk byr bill,nk brcuti, pendek kata semua hanya dihujung jari anda.

Tapi kan seyesly cakap lebih senang guna pc. Boleh letak animated pic yg chomel2 kat sini.. Guna handphone terhad cket.. Kalo sape2 yg berhajad nak banyakkan post blog diaorg bley la menghupdate dari sini.

Saye actually sedang meramaikan followers blog saye ni. kesian kan tengok followers tak sampai 10 org. Jeles tgk blog member2 folowers diaorg dah mencecah ratusan org. ada sampai beribu2. its okey,1 hari nanti saye pun boleh.

Untuk kawan2 yg dah sudi singgah n follow, Thanks so much i really appreciate it.. 

1 comments :

Cik Kechik said...

skang sume dah canggih amat..silap2 nak beli gula pasir pun dah bole thru online..haha..

Ĭ