Monday, 12 August 2013

Masih dalam Mood Raya


Assalamualaikum......



bloggers,
 U all nak tau kew? semasa saye sedang menulis entry kali nie, jam kat dinding umah saye  dah menunjukkan pukul 3 pagi... Saye masih belum tido lagi.. Mata dok rasa segar lagi tak bley nak pejam.... Haiyaaa gara2 minum kopi kat MCD tadi lah nie... Nak buat ape eh??? 
Ape lagi habiskan masa meng update benda alah nie lah.... Hehehe....

Masih dalam mood raye, malas sangat nak keja. Actually saye dah start keja pun petang tadi.. Kesian kan??? G keja sunyi jew, ramai lagi masih bercuti... Saye jew yang rajin masuk kerja awal.. Pekerja contoh la katakan...hehehehe.... Tak da orang nak sembang & gelak2 bosan sungguh.. 8 jam keja macam 80 jam.. Esok lagi nak rasa macam nie... Uishhhhh!!! tersiksa rasa...

Kan best kalo sekarang still lagi dalam mood raya... Mood saye dah lari, xtau nak cari kat mana.. Cuti tak banyak, kalo tak da sambung cuti sampai seminggu.. Hehehehe... Baru awesome!!!  


p/s utk diri sendiri : "Tak pa lah iera, simpan jew cuti kamu untuk hal2 yang lebih penting... Lagi kamu cuti panjang, lagi rasa malas nak masuk kerja.. Gud Job sebab bersemangat nak cari duit... Alhamdulillah"

1 comments :

Cik Kechik said...

jom jek sambung cuti..gi carik openhouse..hehehe

Ĭ