Thursday, 15 August 2013

Busy Siapkan Order Customer

Assalamualaikum bloggers...
Petang2 senja mengupdate blog thru mobile.haishh...senang sungguh kalo ada benda alah nie..Hari2 pun bley post entry baru.. hahaha....
Now saya tengah kerja... Time break okey,bukan mengulaq.. penat la kerja banyak. Kerja hari2 pun tak penah habis... Seyesly i tell u... So buat jew takat mana mampu....

Nanti balik umah busy lagi. Nak tau ke busy wat ape??  sekarang tengah berjinak2 wat felt craft..Alhamdulillah dapat sambutan yang menggalakkan.. Tak sangka pulak benda ni ramai org yg minat.. Especially budak2 skolah..

Penah juga orang Sabah order keychain nie sampai 8ekor nak hadiahkan untuk kawan2 dia katanya....




So sape2 kat sini yang berminat ngan keychain tedybear nie bley lah comment ea... Bley wat hadiah untuk somebody special...hehehee.... Lupa nak inform bley juga letak nama u all kat sini like this :-



Cewahhh...seb baik ada blog, bley jugak promote kat sini kan???  Heheheeh... Okey chio.... Assalam....

1 comments :

Cik Kechik said...

comelnyeeee...adiah utk kite xde ke..huhu

Ĭ